Monday, November 23, 2009

Mix order oleh Azrina,pokok sena

kek fondant utk majlis kahwin ina..kek bahagian atas tier..

nie pula kek utk hantaran warna turqoise
dlm yer kek cmc. 1st time buat kek mcm nie..ikut seperti contoh yg ina bg

akhir2 nie selalu hujan dan cuaca akak lembab habis my flower..semua x keras..jgn kan flower yg kita buat yg read made pun boleh jadi lembut..

cc utk diletakkan di tier bawah sekali actually ada lagi kotak yg lain tp my camera terus out utk gambar seterus yer..cupcake utk second tier juga x dpt ambik..so sorry ina

ina juga mengorder 30 btg coklat stik utk di isi dlm goody bag utk kanak2 belah lelaki..
mix design dan juga mix coklat couv dan comp.

plain cupcake utk goody bag masa majlis nikah..

sebahagian drpd order plain cupcake, strawberry,pandan dan vanila

cupcake utk hantaran ke belah lelaki..

4,30 pagi baru siap buat nie..mata mmg x larat dah..habis jer terus tido sekejap jam 5.30 bgn siap2 mandi, solat dan terus packing pula..biasa my hubby yg buat packing2 nie..tp nie kena buat sendiri.

just simple deco..lina hilang idea dah time nie..utk ina, selamat pengantin baru..maaf yer atas segala kekurangan yg ada..thanks alot


ini aje my update for this week..start tomorrow hingga ahad lina penuh dengan order dan juga kelas..so kalau yg tel or email or sms yg lambat balas maaf yer..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA..HAYATILAH MAKNA PENGORBANAN DENGAN PENUH KEINSAFAN..SALAM

1 comments:

Anonymous said...

kak ina: azrina ni sedara ratna.. so nnt kak ina tau ler area umah ratna kat mana nnt.. heheheheh

ratna nak tempah coklat hantaran utk 19/12 ni yer.. yg biasa tu.. aritu dah msg kan?

anyway ratna tgk sendiri kek ni kat umah ina ari tu.. mmg cun2 belaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...