Tuesday, April 21, 2009

Fancy Cookies-class with Peni

13.4.09..Turun jer dr flight terus ke rumah peni..masa itu berharga..
memulakan kelas dengan fancy cookies..dah lama nak belajar menghias cookies sebelum nie buat ajer tp x da hiasan.
Fancy cookies coklat..memang wangi jer bau yer masa cookies di bakar
nielah hasil lepas hiasan dan dibungkus di jakarta satu ni berharga Rp 10000..di malaysia?

Ini pula size kecil2 comel sangat..baru lina tahu teknik yg betul mewarna cookies..
cookies ini sesuai utk goodies bag untuk birthday party, baby shower dll.

Memang berwarna warni.tahap kemanisan icing boleh diubah mengikut citarasa..kalau tgk anak peni makan..yang besar tu boleh habis tau..yg pasti cookies nie mmg sedap cuma bagi lina kemanisan icing kena kurang sikit..itu boleh diubah.

ok..untuk cookies nie tempahan hendaklah dibuat selewat2 yer 7 hari dari majlis..byk peringkat kena lalui.utk menyiapkan yer..







2 comments:

" PARTY CENTER" said...

Fancy cookies tu decor selepas bakar atau sebelum bakar biskut tu?

boxhousestudio said...

ialah..tapi tak pe kita dah ada buku ...mmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...