Saturday, August 15, 2009

Fondant cake-linda

kek fondant di bahagian bawah sekali..berat juga nie hampir 3kg lebih utk bawah aje

kek dah siap pasang utk 3 3 tingkat..just utk ambil gambar

nervous juga nak membuat kek2 nie..biasa buat 2stacked ajer nie nak 3 tingkat..sahut cabar utk tahu kekuatan diri

bahagian kedua dan tiga kek

bahagian atas kek..linda mahukan sepasang pengantin di atas kek yer

kek yang kami susun di salah satu dewan di penang berdekatan dengan rmah yg dipertua n.p.pinang..lupa lak nama dewan tu..

lenguh juga tangan nak pegang kek2 nie sepanjang perjalanan ke sana

suasana di dewan sekitar jam 9pg lebih..lina rushing menghantar kek sebb jam 11 ada kelas pula

puas hati dengan hasil ini..untuk linda selamat pengantin baru moga kekal selama nya..x sempat nak jumpa linda..hanya berurusan dengan kakak ipar yer aje..









2 comments:

aMaryLLiXe said...

cantik sgt cake ni dan hiasan2nye...
saya tngh survey2 untuk nak tempah kek kawin in March nnti.

kalau kek mcm nie dlm anggaran berape ye?

boleh bagi quotation x untuk cake fondant macam ni

thank u!

-aliah

n_a11ie@yahoo.com

ciNDerella stRikEr said...

ye laa... sy pun suke sgt kek ni.
nak jugak tau harga termasuk penghantaran ke taiping dan hiasan.
email sy yee.

norleynadirah85@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...