Wednesday, April 22, 2009

Figurine-With Peni

Figurine yang amat lina nantikan untuk dipelajari..senang ajer ruper yer.yg penting tahu teknik

aper2 ajelah ..yg penting niat utk belajar..kelakar bila ingat time nak buat nie semua..boleh memenuhi tema sesuatu kek..laut,hutan, binatang peliharaan.dll

baby yang dlam selimut disamping botol susu,dan bear ye..sesuai utk kek kanak2.

papa and mama..sedang berehat2..menonton tv( tv x sempat buat)hehe byk kena praktis lagi nie..terutama bagi menghasilkan tangan ,kaki dan leher yang betul2 real..i can do it..

reality yer..fondnt di jakarta berbeza dengan malaysia kerana pengaruh cuaca.humidity juga mempengaruhi ketahanan fondant..kat sana bila terdedah udara biasa fondant jadi melekit..jka dlm aircond terlalu cepat kering..
tengoklah seluar tu bergaris2 kerana kering..





2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

rajinnya awak berguru...jauh betul tu... berapa kosnya ye?? (ni kalau tak keberatan utk bgtau saya la)... hmm..ina, awak hari tu pegi jakarta ya??? blh recommend tak budgeted hotel kat sana??? saya plan nak ke jakarta bln mei ni..tapi masih mencari2 budgeted hotel kat situ la... kalau tak keberatan, blh bgtau hotel tmpt ina menginap... nanti email kat saya blh??? aimi_jalina@yahoo.com
TQ in advance yaa...

boxhousestudio said...

nak ikut nak ikut ..he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...