Wednesday, March 31, 2010

Cupcake cmc + edible liverpool--Suhaida,uitm

cupcake nie utk meraikan salah seorang dr staff yg akan berpindah ke tempat lain

maybe yg diraikan nie..suka kat liverpool tu yg buat tema liverpool..anyway..tq utk suhaida dan utk staff yg berpindah all the best di tempat baru..


1 comments:

lydzar said...

saya rasa kek yg kak su order ni utk myhubby yg akan transfer dari penang ke shah alam.

hubby mmg happy sgt dapat cupcake liverpool ni. dia kata dream come true..

saya nk orderkan utk dia utk bday tahun lepas tak tertunai, seb baik la kawan2 dia dh order kan heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...