Tuesday, December 1, 2009

Kek BuAh-BuAHan, -Ida Alma

1st time buat kek buah cam nie..memang mencabar nak cari buah2 yg fresh

dr tesco sbrg prai hingga ke tesco sg dua(penang) kami cari strawberry dn anggur yg cantik2..tu pun x da yg green anggur..so kami ke jusco pula nasib dkt dgn rumah jusco tu

puashati bila dah siap

jam 6ptg baru hantar kerana majlis dibuat malam..habis jer hantar lega sgt2 alhamdulillah 4hari duk mengadap kek2 dan cc..pastu kami pie enjoy pie pasar malam( x cari apa pun pie makan mi sup dgn ais kacang aje)

thanks ida..rupa2 yer my hubby kenal dgn husband iada satu kolej masa di uitm dulu..small world..moga kalian berbahagia selama yer..amin

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...