Wednesday, October 7, 2009

Coklat'gIFT RAyA'- Maz dr TM Bagan

kotak gold dan silver x cukup so ini yg tolong cukupkan..

oren salah satu warna dr logo TM

Merah..

dan Biru NaVy...3 colour yg digunakan..utk coklat2 ini.

sebahagian daripada 200 kotak coklat yg ditempah oleh maz dan hana..utk majlis hari raya di TM bagan (6.10..09)

dah siap packing..penat juga nak siapkan coklat2 nie,,.tp lina ada minta tolong dr my friend utk menyiapkan sebahagian dr coklat ..sebb dah x larat mingguu yg sama siapkan kek2 kahwin fadelina..but in one day i manage to do 600 pcs of coklat ccompound and couverture..


got feedback dr maz..;''Ramai org puji cantik, sayang nak makan..yang penting boss suka'' AlHAMDULILLAH..nie my 1st projek utk badan2 korporat..utk coklat..hope next time boleh kerjasama lagi..thanks a lot..


3 comments:

lydzar said...

my hubby went to the majlis hari raya TM and get this choc..
i told him that 'i baru je tengok blog inasaly ni, alih2 abg bwk balik choc dia'
so yummy la. my dotter habiskan semua.i dpt rasa some bites only

RaTnA said...

mmg cantik la.. syg nak makan rasanya

Inasaly said...

lydzar
oo yer ke..kebetulan lah tu..thanks atas pujian tu..salam kenal dr lina

ratna
nie ratna mana yer..ratnasari ke..hehe kalau yer ada masa utk tukar doorgift ratna tu..thanks ratna..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...