Monday, September 28, 2009

Kek dan cupcake kahwin-Nurul,byn lepas

sampai penang khamis malam..lepass makan..terus bakar kek dan cupcake 200bj..dekat jam 1 baru siap bakar..tidurlah..lepas tu

kek yg dah siap susun dlm dewan di bayan baru sebelah sunshine..tema pink putih..cantikkan pelamin tu

order nie pun di kira adhock..dlm perjalanan balik raya,nurul sms..tanya..terfikir pasal order hani..so lina terima lah order nurul nie..byk citer di sebalik nak hantar kek nie..satu x tahu dewan tu kat mana..then masa dah sampai bapak pengantin kata bukan..nie nama pengantin lain..ruper2 yer..yg order org lain yg kahwin org lain..kira hadiah dr kakak ipar kepada adik ipar yer...tq yer nurul atas tempahan ini

senang bekerjasama dgn nurul..siap dia suurh tunggu makan sekali..so nielah 1st time lina tunggu utk makan..pastu bwk anak2 ke queensbay..tunaikan janji..pastu balik ..aper lagi tido lah..penat tau..dari hari raya x rest2..asyik berjalan ajer..esok yer kami ke lenggong perak pula.beraya dan melawat kawan..seharian juga..jam 11mlm baru sampai rumah..
ok selamat menjamu mata..insyaallah esok or lusa lina update tarikh2 kelas yer...dah ramai yg tel dn sms tanya kelas..this week lina akan busy lagi dengan 2 set kek kahwin dan juga 200 kotak coklat utk majlis hari terbuka..
maaf yer jika sms or tel x berjawap..this week kena buat kerja sorang2..my hubby ada seminar hingga ahad nie..
tq..jumpa lagi




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...