kek carrot walnut nie antara 2 biji yg di order oleh k.azean dr lunas, satu utk makan2 dan yang ini utk hadiahkan pada jiran sempena majlis perkahwinan.
lina terfikir..jika menggunkan cream cheese dlm musim panas nie.nanti cream dia akan lembik ..so lina decide utk hantaran lina guna coklat ganache dan yang makan2 cream cheese..pelik juga nak guna coklat ganache..tp lina terjumpa dlm koleksi my books ada tentang nie..so just try it..
mmg agak rushing masa buat nie...habis aje kelas coklat dgn mimi..siap2 keluar pula jumpa dengan customer yg mahu menempah kek kahwin ..time tu dah 6.45ptg..bincang2 jam 7.30mlm..balik..lepas solat bakar kek..then sejukkan dlm peti ais..jam 11 juga baru boleh deco..hilang pula idea nak deco..tidur kejap..then..inilah terhasil just gunakan ready made flower kerana buttercream x dpt membuat bunga..x taulah naper..
1 comments:
salam lina..kak bai nak tanye...camner nak kurangkan gelembung2 udara kat dalam coklat cair tu? lagi satu, apa nama brand coklat yg lina pakai tu? rasanya kat easy bake takde kot brand tu..
Post a Comment